Thursday, February 28, 2013

Pentingnya Penjagaan V-zone


Assalamualaikum semua..

Saja jer nak share betapa pentingnya penjagaan v-zone kita..Sangat penting..Jangan ambil sambil lewa..

Kat sini aku nak share tips2 dari lactacyd..Silalah klik link bawah ni ye dan mungkin boleh dapat sample percuma lagi..


Aku tak faham majoriti toilet awam kat Malaysia ni jarang letak tisu..Takkan kita tak perlu nak keringkan lepas basuh..Biar je lembap..Mahu bermacam bakteria berkampung kat situkan..


Aku selalu guna lactacyd feminine wipe macam kat atas ni..Ia mengandungi lactic acid dan milk extract..Boleh buat bahagian V kita sentiasa fresh..Sekarang ni benda ni wajib ada dalam handbag aku..;p

2 comments:

Yanie Ridzwan said...

tak faham jugak kenapa tak letak tisu dalam toilet.... lagi tak faham kalau toilet kena bayar tak ada tisu...

Siti Hajar Masri said...

itulah pasal..memg lg x fahamlah toilet kena bayar tak ada tisu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...