Wednesday, February 13, 2013

Restoran Ali Cafe 3 Rasa @ USJ, Taipan

 
Assalamualaikum semua..
 
Hari Sabtu lepas kami terjah makan kat sini..Balik dari Bukit Tinggi, Pahang..Next entry aku cerita ye..
 
Sebenarnya kitorang dah tak tahu nak makan apa..Last pergi sini sebab pernah tengok JJCM pernah terjah kesini..Mohlah kita try..Tak try tak tahukan..
 
Restoran ni nampak ekslusif..Best je bila ada kat dalam..Kebetulan CNY orang pun tak de..Makan dengan bahagianya..;p


Cantik sangat dekorasi dalam restoran ni..

Menu kami..Semua sedap..Meriah dengan isi..Tak kedekut..Ayam goreng sedap..Telur dadar pun sedap..Macam makan kat rumah jer..Nasi pun banyak..Kalau untuk budak better share sepinggan jer..Banyak kot nasinya..

Ikan pari panggang..Sedap..Banyak sayur plak tu..
 
Aku bagi 9/10 rating untuk restoran ni..Puas hati..Harga berpatutan dengan dekorasi, menu dengan servis..Semua menu tu tak sampai pun RM50..Kira oklah..
 
Siapa nak try aku rekomen sangat..^_^


2 cakap hajar comel:

نورعيم said...

semua makanan tu tak sampai rm50? murah la tu!

Siti Hajar Masri said...

aah..boleh try..;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...