Thursday, February 21, 2013

Ternak Lemak Di Mama Chop Papa Grill, Puchong

 
Assalamualaikum semua..
 
Aktiviti kitorang sekarang ni suka nak try mana2 restoran especially yang ada western ni..Budget omputihkan..
 
Kitorang selalu gak beli barang kat carrefour Puchong ni..Asyiklah lalu kat depan mama chop papa grill..
 
Last2 Zamri ajak kesini..Hati aku ni berat nak pergi..Tak tahulah kenapa..
 
 
 
Menu yang kami order malam tu..Waktu kami makan ni memang tak ada orang lain yang makan..Kitorang rasa macam pelik juga..
 
Aku fikir positif mungkin dah tengah bulan kot..Tapi bila makanan sampai patutlah orang tak ada..Bagi aku makanan dia kuranglah..Tak sedap..Sikit je dia bagi..Kedekut kot..
 
Pizza pun tak berapa sedap..Anak dara aku tak makan sangat sebab kakak kata tak sedap..Aku jugaklah kena habiskan..
 
Restoran ni aku tak rekemen korang pergilah..Tak try pun tak pe..Tak rugi pun..;p

4 comments:

GreenJade said...

oo patut le pun..

xpe at least mencuba n try the taste rating dia kan sis..nasib baik x bwk ramai2..tdk kalu rugi je..

Yanie Ridzwan said...

ermmm... mmg tak berapa sedap pun. outlet dia pun dah byk tutup...

Siti Hajar Masri said...

greenJade:
haa..tulah..kalo tidak rugi jekan..

yanie ridzwan:
tulah..tak google dulu main terjah je..kalo tahu confirm x g..

amer akat said...

aslkum.. u have so nice blog ...bleh sy follow u? if can pls follow me back ya.. thx =_=
http://slapmestore.blogspot.com/

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...