Tuesday, February 12, 2013

Tersedar


Assalamualaikum semua..

Baru2 ni ada pengiklan nak suruh aku buat review pendek pasal produknya..Aku pun berminatlah..First time kot..Aku ada minta nasihat pada redmummy..TQ kak red..Jasamu dikenang..

Diorang suka cara penulisan aku..Tetiba rasa bangga..Aku pun reply emel diorang and diorang ada offer nak bagi voucher..Bila tanya pendapat kawan2 aku diorang rasa sikit sangat apa yang diorang nak bagi tu..Lama juga aku diamkan diri..

Hari ni entah dari mana kesedaran tu mula timbul..

Blog kau ni famous ke sampai nak demand2 terlebih ni..

*Bunyi cengkerik*

Aah ye..Aku ni bukan otai2 blogger yang income riban2..Follower pun tak ramai apatah lagi pembaca..Nak demand2 plak..Terus reply email kata ok..

Mungkin permulaan sikit mana tahu lepas ni rezeki mencurah2 plak..Ye dak??

^_^

2 cakap hajar comel:

miss kelapa said...

tahniah..happy for you..:)

semoga rezeki k.hajar semakin murah..amiiiinnnnnn...

Siti Hajar Masri said...

tq lalink..;p

amin..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...