Wednesday, March 27, 2013

Cubaan Minum Air Yang Banyak

 
Assalamualaikum semua..
 
Lamanya tak updatekan..Tak tahulah setan mana melekat kat badan ni haa..Setan malas kot..
 
Hari ni nak share dengan korang kebaikan minum air di waktu pagi..Bukan air teh tarik tapi air kosong..Air teh tarik tu aku rasa keburukan banyak dari kebaikan ye..
 
 
Sebenarnya aku sekarang sedang cuba untuk minum air 2-3 liter satu hari..Sepatutnya terbaik 3-4 liter..Kira oklah tu aku dapat minum 2 liter..
 
Namanya pun tengah mencuba kan..Aku ada baca juga tips untuk kurus paling senang dan jimat ialah minumlah air 3-4 liter sehari..
 
Tak percaya marilah kita cuba..Tak rugi pun..Lagi banyak benefit adalah..Apapun selamat mencuba..;p

1 comment:

fiqkbe said...

terus haus pas bca entri ni. jom minum ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...