Friday, March 29, 2013

Orang Berkeek Kau Pun Nak..

 
Assalamualaikum semua..
 
Teknologi sekarang makin lama makin berkembang dan makin canggihlah..Dari friendster, myspace, facebook, twitter, instagram dan sekarang paling hangat keek pulak..
 
Keek tu lebih kurang macam instagram..Tapi instagram kau post gambar kat keek ni pulak ko post video..Duration yang diberi lebih kurang 36 saat..Mencecehlah ikut suka korang heh..
 
Aku pun tak terkecuali untuk ada acc keek..hehe~
 
Niat utama untuk follow artis2 yang aku suka..Dari tengok gambar sekarang boleh tengok pergerakan diorang..Suka sangat..Lagi2 tengok Nora Danish..Comel jer..
 
 
Siapa nak follow silakanlah..Dialu-alukan..Tapi aku ni seorang yang pemalu nak amik video sendiri..Itu sebab ada satu je video..
 
Kakak demam malam tadi..Panas sangat..Takut aku..Bagi ubat lepas tu pakaikan cool fever..Itupun tukar 2 kali..Nasib baik pagi tadi ok dah..Boleh mama pergi kerja..;p
 
Cuti sekolah ni kami tak pergi mana-mana pun..Sebab En Zamri busy nak siapkan projek2 dia..Kesian kat anak dara aku..Tak pe pagi2 Sabtu mama dia akan bawak naik hot air balloon kat Putrajaya..Mamanya yang terlebih excited..;p

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...