Sunday, March 3, 2013

Sehangat Asmara


Assalamualaikum semua..

Selepas habis demam Adam & Hawa sekarang demam sehangat asmara pulak..Cerita ni memang best sebab aku pernah baca novelnya..Ingat2 lupa jugak jalan ceritanya..

Tanya member ada pulak novel ni..Terus pinjam..Novel dia memang dah lama..Cover pun yang lama..Sekarang ni dah up to date sikit covernya..


2 kali aku baca..Memang best novelnya..Bestnya kali ni aku baca terbayang hero malaya yang jadi pujaan ramai termasuk aku..Adi Putra..

Terus jatuh cinta..Maaf abang Aaron Aziz..I terpaksa menduakan you..haha~

Aku memang suka perwatakan dia dalam cerita ni..Caring giler..Memenuhi ciri2 seorang suami yang diidamkan..


Berganding pulak dengan Rita Rudaini..Memang bestlah..Sama cantik sama padan..Aku siap download dalam tab lagi cerita ni..Mula-mula tak nak download tapi sebab cerita ni best dan hero best of coz lah download..;p

Kalau yang tak tahu tu cerita ni hanya ada di astro mustika..Channel 134..Pada yang tak ada tu tak pe korang jangan kecewa lepas ni confirm ada kat astro ria..Tak pun boleh jer tengok online..Aku selalu tengok kat dailymotion.com..

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...