Monday, April 15, 2013

Classic Manicure & Pedicure @ Fingernail Experts, Puchong


Assalamualaikum semua..

Hari Sabtu lepas aku pergi manjakan diri..Selain dari facial tiap-tiap bulan manicure & pedicure ni juga jadi rutin tapi tidaklah tiap-tiap bulan..

Itupun kalau ada promotion dari Groupon..Aku beli pakej ni murah je..RM38.00 sahaja untuk mani + pedi..Murahkan..Siap scrub bagai lagik..Suka..

Aku pilih Sabtu tadi sebab Zamri ada kerja so bininya bolehlah buat sesuka hati..Tapi harus bawa anak dara akulah..Appointment aku dalam pukul 11.30pagi..Sesat bagai terlambat sikit..


Yang bestnya aku seorang sahaja customer time tu..Anak dara aku buat macam kedai sendirilah pulak..


Adik memang over..Tengok dari jarak yang sangat dekat..Nasib baik diorang tak kisah..


Kakak yang bosan menunggu..Gambar waktu buat tangan tak ada siapa plak nak ambil gambar..Jadinya gambar kaki jelah ye..

Bagi aku service kat sini best..Aku rekomen sangat..Pekerja pun ramah..Nanti nak raya aku datang lagik..Sementara tu aku nak beli barang2 manicure & pedicure..Nak buat sendiri kat rumah lepas baca blog wani..;p

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...