Friday, May 17, 2013

Acer Aspire P3 Convertible Ultrabook™


 Assalamualaikum semua..

Aku jarang guna laptop sekarang nih..Boleh sangat kira dengan jari berapa kali aku buka..Lagi2 sekarang ni aku dah ada tab dengan smartphone..Memang kirim salamlah..Tapi ada sesetengah kerja terutama blogging punya kerja aku tak suka guna tab lagi suka guna laptop atau komputer..Bukan tak nak guna laptop tapi leceh nak bawa sebab berat..;p

Baru-baru ni google punya google rupanya acer ada keluarkan produk baru iaitu
Acer Aspire P3 Convertible Ultrabook™..The worlds first Acer convertible Ultrabook™. Inspired by Intel'. Serius memang kagum tengok..Tengok pun dah kagum apatah lagi kalau dapat memilikinya..


Tablet ni mempunyai 11.6 inch touch centric..Sangat canggih..Boleh touch screen saja..Tak perlulah susah-susah nak pakai mouse bagaikan..


 Tablet ni juga ada detachable key dock tau..Memang sangat sesuai untuk buat kerja blogging dengan assignment..Awesome sangat..Lagipun ultraportable sangat..Boleh diubah mengikut keadaan dengan bergaya sangat..Beratnya hanya 3.06 pounds..Bolehlah bawa kemana-mana sahaja tanpa risau..

 Acer Aspire P3 Convertible Ultrabook™ akan berada dipasaran pada 22 May 2013..Cakap banyak tak guna..Tak percaya dengan kebolehan tablet ni..Boleh tengok video kat bawah ni..

 Aku tak boleh nak share video tu kat sini..Tak tahulah kenapa..Korang klik link kat atas tu ye..Mungkin kalau dapat tablet ni baru boleh..hehe~

Kagumkan..Mesti korang pun nak kan..Aku pun nak juga..Lagi best kalau dapat free..Siapa yang nak bagi aku ye..;p

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...