Saturday, May 4, 2013

Aktiviti Hari Buruh


Assalamualaikum semua.. 

Aktiviti hari buruh hari tuh..Niat di hati memang nak tengok wayang..Tengok apa lagikan..Dah tentulah iron man 3..Mula2 aku cuba beli tiket online kat gsc..Dah tentulah kami akan tengok kat ioi mall..

Tapi tak tahulah nak log in tak boleh..Nak register baru jangan haraplah..Kitorang pun tawakal je terjah..Otw ke ioi mall sangat jem..Ingatkan sampai situ jelah..Rupanya nak cari parking pun hazab juga..

Last2 kitorang terfikir nak balik je sekali ada pulak orang keluar..Lepas tu siap dia book untuk kami..Auntie cina tu sangat baik..Jalan laju2 nak pergi beli tiket..Dekat gsc diorang paparkan fast selling untuk iron man 3..

Sekali bila sampai diorang kata sold out..2D ke 3D ke sama sahaja..Malam je ada..Itupun baris depan je..Aku mulalah membebel janganlah tipu customer..kalau sold out paparkan sold out janganlah fast selling..Bila orang penat2 beratur sold out..

Kitorang tak jadilah tengok wayang..Nak tengok wayang lain macam tak berkenanlah pulak..Last2 kami pergi makanlah..Perut pun lapar..Kat ioi ni kami suka makan kat asam house..

Kat sini pun ramai..Nasib baik lepas kitorang order tu lagi ramai..


Adik ngan kakak share nasi goreng pattaya..Diorang suka sangat makan nasi ni..


Kakak sebenarnya menahan panas..Tapi mamanya snap juga gambar..;p


Ni Zamri punya..Apatah nama dia..Sam si mee..Tak surelah lupa pulak..Sedap sangat..


Yang ni aku punya..Tak berapa sedaplah..1st time try pun..

Lepas makan kami shopping & window shopping..Banyak shopping di Popular je..Beli stationary banyak buat bekalan..Tahu jelah budak2 kalau sekolah memang suka bersedekah..Tahu2 barang2 dia tak ada..Suka bagi kat kawan..

Balik dari ioi mall kami beli cd..Macam-macam cd kami beli..Salah satu 2 kalimah..Balik terus pasang..Aku ada videokan kat keek..Silalah tengok ye..;p

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...