Monday, May 20, 2013

Dinner @ Mr Steak House


Assalamualaikum semua.. 

Dah basi cerita nih..Berperap lama kat draft..Baru perasan..haha~

Dinner ni untuk committe event..Kira penghargaan jugaklah..Dinner dengan kami punya CEO..Diorang buat dekat Mr Steak House, Seksyen 13..

Otw nak kesini memang hujan lebat sangat..Tak tahu nak cakap macam mana..Jalan jangan cakaplah memang confirm jem..

 
Mula-mula kitorang dihidangkan roti dengan mushroom soup..Bolehlah tahan rasanya..
 
Lepas tu kami dihidangkan dengan chicken, lamb dengan daging..Kuah diorang letak asing..Aku makan daging dengan lamb jer..

Tak berapa selera sangat..Tak tahu kenapa..
 
kemho wajiblah..;p
 
Lamb steu..Aku rasa sikit je..Tak kena dengan tekak aku..
 
Itu jelah yang aku makan dengan roti..Lain tak kena dengan tekak aku..Tekak jawa katanya..

Tak banyak gambar aku letak..Malas sebenarnya..Janji ada gambar aku cukuplah..Restoran ni aku bagi 3/5 markah..Mungkin sebab aku tak makan western sangat..

Siapa suka makan western bolehlah try harga dia pun berpatutan jugak..;p

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...