Friday, May 10, 2013

Imej Baru..;p


Assalamualaikum semua.. 

Imej barulah sangat..Pakai spec je pun sekarang nih..;p

Sebelum ni memang pakai contact lens tapi macam dah serik kot..Tak delah serik sangat pun tapi leceh sikit..Solution kena sentiasa ada..

Time drivelah rasa susah sikit..Selalu balik malam jadi mata ni tak berapa jelas..Last2 buat keputusan nak beli spec..Tetiba ada pulak orang nak sponsor..Siapa lagi kalau bukan Zamri aka sugar daddy aku tuh..;p


Lama juga aku nak pilih spec nih sampai cina tu pun bosan nak layan aku..Semua yang ada kat kedai tuh aku try..Mula2 nak ambil rayban punya spec tapi design macam hatiku tak berkenanlah pulak..

Orang lain tergila2 kan spec rayban termasuk laki aku tapi aku tak pulak..Kalau tak berkenan tuh nak buat macam manakan..Last2 spec diatas menjadi pilihan aku..

Kalau bagi korang tak cantik ada aku kisah janji aku rasa selesa dan cantik..haha~

Tapikan untuk pengetahuan korang 5% je kata tak cantik yang lain semua kata cantik termasuklah ceo aku cakap cantik..ko hado?? 

  

 Saja nak share gambar kami berdua..Buat tatapan korang..Macam korang nak tengok sangatkan..haha~

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...