Wednesday, May 22, 2013

Jom Undi Anugerah Blokbuster ke-2


Assalamualaikum semua.. 

Jom kita undi artis-artis kegemaran kita..Kita semua diberi kuasa untuk memilih pemenang..Apa lagi jom undi..;p
 

Nak undi senang je..Silalah klik link ni ye..#anugerahblokbuster2

Lepas tu korang daftar masuk guna facebook login kat website berkenaan..Undi aku adalah rahsia..Poyo betul..Ingat pilihanraya apa..

Untuk heroin terhebat dah tentulah aku pilih lisa surihani istanbul aku datang..Dalam filem tu dia sangat comel hokey..Siapa tak pernah tengok pergilah tengok..Untuk hero plak tak tahulah nak pilih siapa..

Korang plak pilih siapa??

1 comment:

Puan Bui Junaidi said...

X TAU LAGI NAK VOTE SIAPA..HEHE

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...