Thursday, May 2, 2013

Review : Pearl International Hotel



 Assalamualaikum semua..

Asyik review pasal hotel je aku nih..Nak buat macam mana asyik bertapa di hotel je weekend..Kali ni kami ada event di area Pantai Dalam,KL..Menteri akan turun..

Mulanya aku tak pergi since anak dara aku demam lepas tu aku pun sakit kaki..Tapi disebabkan ramai committe tarik diri aku datang jugalah..Tapi diorang tak letak aku jaga VIP..Diorang bagi aku jaga registration counter sahaja..Jadi OKU kejap..

Kali ni kami dah book awal2..Mula2 nak duduk dekat Cititel area Mid Valley tuh tapi fully booked..Kawan aku cakap ada hotel area jalan klang lama..Dia kata dekat je..Bila aku google map memang dekat..Alhamdulillah ada bilik kosong lagi..

Rupanya hotel ni sekali dengan mall..Kitorang tak sempat pun nak terjah mall sebab sampai pun dalam pukul 10.00 malam macam tuh..

First masuk bilik ni terus kagum..Cantiknya..Luas pun iya juga..

  
Terus amik gambarlah..Waktu ni phone saya kehabisan bateri maka kita gunalah tab gabak besar ye..

  
Toilet pun besar tapi terus fail sebab tak ada paip untuk cebok..

Kanak-kanak riang..Ni dalam lif hotel.. 

Aku suka hotel ni sebab reception sangat peramah..Senang nak berkomunikasi..Aku bagi 4 bintang dari 5 bintang..Lepas ni bolehlah masuk dalam list hotel yang aku nak book..;p

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...