Friday, May 10, 2013

Sentap..


Assalamualaikum semua..

Siang tadi ada orang komen pasal blog aku..Dia kata blog aku tak menarik untuk di baca..Dia kata bukan sebab content tapi blog aku tak menarik untuk pandangan mata..

Sentap mak nokkss..

Tapi apa yang orang tuh cakap memang betul pun..Blog aku ni tak menarik betul..Tak sedap mata memandang..Nak buat macam mana..Aku ni tak ada masa nak belek2 blog..

Mungkin aku nak upah je orang design blog aku ni ha..Siapa sudi nak design blog aku ni email kat aku ye..Dah tentulah aku bayar..Bukan cakap kosong punyalah..Silalah email..;p

Siapa nak kutuk atau nak beri cadangan lagilah dipersilakan..Jangan risau aku ni sporting..Terima kutukan dan cadangan..

1 comment:

Rohani Hashim said...

bagi hany bab design tu terpulang, so far ok je hany masuk janji tak crowded. tapi kalau boleh la, karangan entry tu buatkan jadi justify. lagi kemas dan senang sikit nak baca compare dgn tulisan di center kan. ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...