Tuesday, June 11, 2013

Happy 7th Birthday My Love - Nur Adila Sefia


Assalamualaikum semua.. 

Hari ahad lepas bersamaan 09/06/2013 adalah birthday kakak yang ke 7..Dah besar anak aku..Macam tak percaya pulak..

Rasa macam dia masih baby lagik..

Kakak request nak birthday kek je..Dia kata itupun dah cukup..So sweet anak aku..Sebijik ikut perangai mamanya..;p

Puaslah mencari kek yang dia nak..Tiga tempat kami pergi..Last2 beli kat king..Itupun tak banyak choice..Sebenarnya kakak nak kek princess..Tak cakap awal2..Kalau tak confirm aku dah tempah..

Inilah keknya yang ke hulur hilir kami cari..Dia ok mama ngan papa pun ok..Alhamdulillah aku punya anak yang tak cerewet dan tak mengada..Aku tak ajar pun nak demand2 bagai..
 
Kakak makin sweet sekarang..Kalau peluk aku mesti cakap ''I Love you mama"..Love u too darling..;p
 
Tak sangka pejam celik pejam celik anak aku dah 7 tahun..Mama doakan anak mama jadi orang yang berjaya di dunia dan di akhirat..

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...