Monday, June 17, 2013

Muzium Coklat @ Kota Damansara


Assalamualaikum semua.. 

Minggu last cuti sekolah aku dah plan baik punya nak pergi jalan2 area KL sahaja..Pagi2 buta nak pergi Taman Burung, lepas tu pergi National Planetarium..Baru pergi Muzium Coklat..

Last2 tak pergi pun Taman Burung sebab Zamri malam tu balik pukul 2 pagi so nak gerak pagi2 dia kata tak larat..Sampai KL pun dah pukul 11 pagi..Memang tak pergi Taman Burunglah jawabnya..Bukan tak nak pergi tapi aku ni kan puteri lilin..;p

Entry tak ikut turutan..Tak pelah janji aku update ye..

Muzium coklat ni senang je nak cari..Dekat dengan uptown Damansara..

Kitorang janji dengan kakak dengan adik aku jumpa kat sana je..Rumah kakak aku dekat sangat dengan muzium coklat nih..
 
Muzium ni kecil je..Jangan kau bayangkan besar macam muzium negara plak..Masuk pun free jer..
 
Ni kat kedai coklat..Boronglah banyak-banyak..Lebih murah beli kat sini berbanding kat luar..Kata orang..Jangan tanya aku sebab aku jarang beli coklat..Aku bukan penggemar coklat..
 
Adik aku tudung coklat tu masih bujang..Tengah mencari calon..Iklan kejap..;p
 
 Kakak kononnya memerah susu.. 
 
 Aku yang paksa adik cium lembu..Lembu betul idaklah..
 
 Zamri nampak gemuk pakai baju nih..Dia punya diet kaw kaw sekarang nih..Aku menghancurkan diet adalah..
 
 Wajib bergambar kat sini..Adik ngan kakak aku tak dapat bergambar kat sini sebab waktu diorang sampai ada rombongan plak..
 
 Model tak berbayar..
 
   
Coklat yang kami borong..hehe~ 

 Ada satu coklat tu aku suka sangat..Macam nak pergi lagi borong coklat tu sajer..

Apalagi pergilah terjah..Tak pergi tak tahu..;p

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...