Tuesday, June 4, 2013

Rumpai Laut


Assalamualaikum semua..


Saja nak share..Sekarang ni aku amalkan makan rumpai laut..Di proses oleh mak aku sendiri..Nak suruh aku masak bagai memang taklah..Malas..;p

Mak aku pun jual..Aku kira support mak aku..Mak aku siap membebel buat apa beli collagen yang mahal2..Benda murah bukan tak berkhasiat pun..Baik mak..^_^

Tapi aku minum dengan jus oren..Rasanya ok je cuma gatal lebih nak minum dengan jus oren..Siapa-siapa tak berapa nak suka rasa asli bolehlah minum cara aku nih..Khasiat rumpai laut ni banyak sangat..Korang google je yek..

Selain rumpai laut aku amalkan makan supplement shaklee..Aku amik vitamin e dengan esp..Pernah beli b-complex tapi tak suka baunya..

FYI, aku dah bosan try macam-macam produk untuk muka tapi muka aku makin teruk juga so aku amik dalaman je sekarang nih..Alhamdulillah sejak aku amalkan rumpai laut dengan supplement shaklee muka tak adalah teruk sangat..Jerawat pun dah kurang..

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...