Friday, July 19, 2013

Koleksi Baju Raya Rekaan Hatta Dolmat Yang Da Boom


Assalamualaikum semua.. 

Semua orang mesti tengah sibuk cari baju rayakan..Yang dah tempah tu tak apalah..Aku ni baju raya tak tempah..Baju pi kerja je tempah..haha~

Esok baru nak pergi cari baju raya..Tup2 member ada cakap hatta ada keluarkan rekaan da boom..Harga sangat berpatutan..Apalagi jari ni terus dok google..Kat zalora pun ada hokeh..Aku nak try kat first lady dulu baru beli kat zalora..

Bukan tak nak beli terus kat first lady sebab aku ada voucher 10% kat zalora..Lebih baik gunakan..;p
Aku berkenan sangat yang ni..Satu designnya..Lagi satu colour merah..Sangat menarik perhatian..

Zamri ok jer..Love u lah..

Rekaan dia macam-macam hokeh..Kalau nak tengok boleh tengok kat zalora ..Rambang mata..Semua cantik..

Apapun selamat shopping..Buat pilihan bijak ye..Macam nak mengundi plak..haha~

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...