Thursday, July 4, 2013

Read To Me Mom


Assalamualaikum semua..

Aku dijemput oleh Genius Aulad untuk join program ni..Sebenarnya aku berbelah bagi waktu nih sebab pada masa yang sama kakak ada sukan..Kakak pun nak aku ada sekali tengok dia bersukan..

Nasib baiklah program ni start lambat so aku sempatlah tengok kakak sukan dulu baru aku pergi kat Genius Aulad..

Program ni free je pun..Khas untuk ibu-ibu sahaja..Zamri aku tinggalkan dengan anak dara tuh..Biar dia jaga anak-anak..;p

Program ni sangat bagus untuk kita sebagai ibubapa..Aku kurang setuju diorang jemput ibu-ibu sahaja..Bapak2 pun aku rasa patut dengar..Macam mana kita nak bagi minat anak-anak kita membaca..

Waktu ni luahan seorang ibu yang busy..Paling awal dia ada kat rumah dalam pukul 9.00malam..So, dia tak ada masa nak luangkan dengan anaknya..Tetiba aku rasa bersyukur kerja aku ontime boleh balik..

 
Panel hari tu..Yang pegang mikrofon tu dia ada anak berumur 20an..Macam tak percaya jer..Panel2 ni best sebab diorang ajar macam mana nak bagi anak minat membaca..

Waktu ni kitorang kena nyanyi lagu untuk anak kitorang..

Salah seorang mak share macam mana dia ajar anak dia & dia berterima kasih pada Genius Aulad..

Khusyuk semua orang dengar..Aku rasa aku yang paling muda kat sini..hehe~

Umi ni bila cerita bukan budak je minat..Aku pun minat gak..

Tak ramai pun join..Rugi siapa yang tak datang..Dahlah program ni free jer..Terima kasih pada Genius Aulad sudi buat program macam ni..Lain kali buat lagi..hehe~

#Gambar aku ambil dari fb Genius Aulad..

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...