Monday, August 26, 2013

Cendol Bakar @Dengkil


Assalamualaikum semua..

Hari Sabtu yang lepas kami terjah pergi ke Cendol Bakar dekat Dengkil..Cendol Bakar ni sebenarnya ada kat Kuala Selangor tapi tak pernah pergi pun..Kawan Zamri cakap sedap..Memandangkan cuaca agak terik maka kami pun terjah kat sini..

Drive thru pun ada tau..Kat sini order dan bayar dulu kat kaunter..Tunggu kejap cendol dah siap..Sekejap je..

Kami order cendol durian..Cendol ni sedap..Aku kalo makan cendol selalunya aku hirup airnya je..Tak suka makan isi dalam..Tapi cendol bakar ni aku boleh habiskan sampai licin..Dalam ni siap ada nata de coco lagi..Maknanya sedap lorr..

Kami order sekali cucur udang..Tak sampai 5 minit licin dah..Sedap dan rangup..

Syamimi pun suka..Cuma diorang tak boleh habiskan..Kalau boleh budak share jer..

Alhamdulillah setakat hari ni bila aku teringin nak makan apa2..Zamri akan tunaikan..Walaupun tengah malam..Siapa tak sayang bini ye..^_^

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...