Tuesday, August 13, 2013

Salam Syawal 2013


Assalamualaikum semua.. 



Tak lambat lagi kan nak ucap Selamat hari raya pada semua..Nak update awal-awal line kat kampung memang tak dapat langsung..Maxis line problem..Langsung tak ada line..Adik aku pakai celcom elok je..

Mungkin aku nak bertukar ke celcom lepas nih..Orang hantar sms ke whatsapp tak dapat nak reply..Hari Ahad semalam baru ok..

Kami sekeluarga ingin mengucapkan selamat hari raya aidilfitri kepada semua..Minta maaf kalau kami ada buat salah secara sengaja atau tidak di sengajakan..Tahun ni tak ada buat open house..Kami mengalukan sesiapa yang ingin datang..

Masih mood raya tapi kena kojo oooii..;p

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...