Wednesday, September 18, 2013

Instagram

 
Assalamualaikum semua..
 
Sejak2 ada instagram ni aku rajin upload gambar..Aku memang peminat instagram senang cerita..Macam instagram tu retis pulak aku nak minat-minat ye..
 
Sebab utama aku suka tengok gambar..Especially gambar yang cantik2..Tak kira orang atau apa..Memang suka..
 
Aku follow orang yang aku suka..Yang aku tak suka aku tak follow..Tapi kalau kau follow aku lepas tu kau unfollow, kau akan jadi blacklist dalam hidup aku..haha~
 
Bukan aku minta pun kau follow aku ye..^_^
 
Selfie time..hehe~
 
Sekarang ni apa-apa gambar aku dah tak link kat fb sebab ramai sangat pengkritik tak bertauliah kat sana..Kalau suka nak tengok gambar aku silalah follow aku di instagram aku ye.. *hajarzamri05*
 
Tiada paksaan sama sekali ye..Aku rajin upload kat sana kalau aku tak update kat blog..

2 comments:

penaberkala said...

sama lah
jarang je link ke fb
skang ni memang aktif di instagram dan twitter je
blog tu time betul2 free
facebook skang dah bosan,haha

relevan Sokmo said...

Gua Suka amik gambar pokok2 ..longkang2 .. Makanan dan bagai ..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...