Tuesday, September 24, 2013

Weekend Kami..^_^


Assalamualaikum semua..

Semalam baru dapat outing bersama Zamri dan anak-anak..Aku busy study kononnya..InsyaAllah hari Jumaat ni start exam..;p

Niat di hati nak pergi taman burung kat KL tapi keluar rumah pun dah lewat maka kami melencong ke The Mines..Nak naik cruiselah..

Kitorang keluar lewat sebab aku membuta dulu..Penat perah otak tau..Sampai2 tanya tiket cruise pusing2 kat tasik kecil je..Tasik besar malam sikit..So, cancel..Tak jadi naik cruise lorr..

Dekat kaunter tiket merata kedai makanan..Aku tergoda dengan bau dari gerai auntie anne's..Terus beli 2 set..Anak dara pun suka dengan pretzels..


Nampak tak betapa sedapnya kakak makan..


Sebenarnya time ni Zamri ada beli kebab lagi..Kebab pun anak dara makan juga..Seronok tengok diorang makan..Diorang banyak makan jugak tau sebenarnya..Itupun ada lagi orang cakap kami tak bagi makan kat anak dara aku..Manusia2..


Terselit pulak gambar empunya blog ye..Aku suka pakai colour blocking kalau kat luar..Kat ofis tak pakai macam ni sebab ramai sangat pengkritik tak bertauliah..haha~

Lepas kitorang makan-makan, jalan-jalan, cuci mata, shopping2..Apalagi balik lerr..On the way nak balik kami singgah sg ramal food junction nak beli willy satay..Dapat juga beli walaupun kena beratur..Next entry lah ye..;p

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...