Thursday, October 3, 2013

Edast Giveaway..^_^


Assalamualaikum semua..

Aku follow instagram edast sebab suka tengok collection shawl dan tudung2..Baru-baru ni pun ada beli tudung dari situ..

Hari tuh Edast ada post pasal giveaway..Aku tengok senang je nak join..Maka aku pun repost je gambar..Tak terfikir pun nak menang..

Aku fikir giveaway macam ni mesti memerlukan like yang banyak tapi aku punya like sikit je..Aku bukan retis pun..

Tup-tup rupanya aku menang giveaway ni..Betapa bertuahnya diriku ini..^_^

Alhamdulillah..

Bila tengok instagram aku terpilih rasa nak jerit pun ada..Tak sangka sebab ni first time aku masuk giveaway dan terpilih..


Dapat barangan dari Edast sebanyak RM120.00..Ok sangat lerr tu..

Kau hado??

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...