Monday, October 14, 2013

Hujung Minggu Kami..;p

 
Assalamualaikum semua..
 
Semalam kami berjalan sakan..Kami pergi Ikea lepas tu pergi Taman Layang-layang kat Kepong..Hari Sabtu duduk rumah sahaja sebab Zamri kerja..
 
Pergi bersama-sama family kakak aku..Kakak aku punya borong macam dah tak ada hari esok untuk beli..
Kitorang memang pantang nampak cermin..
 
Kitorang ingat ikea tak ramai orang rupanya ramai sangat kot..Korang nih memang tak reti balik kampong ker??
 
 
Selfie lagi..;p
 
Karipap yang sentiasa menjadi pujaan kami..
 
Orang terlalu ramai kat restoran maka kami tapau meatball..Tuperware bawak dari rumah..Bijak tak haku..
 
Keluar dari ikea kami terus pergi taman layang - layang, Kepong..Sangat best kat sini..Angin memang kuat..Anak2 memang kami belikan layang - layang..Macam2 design dan macam-macam harga jugaklah..

 
Kami memang kaki berposing..

Bapak yang over main dari anak-anak ye..
 
Zamri tak berapa reti main tapi nak cuba gak..Tak naik pun sampai kat atas..Dia salahkan angin..Tak reti nak salahkan angin plak..
 
Aku pandai cakap je tapi tak reti jugak..Macam manalah ada yang sampai tinggi lepas tu elok je tak jatuh2..Sila share tips nak naikkan layang - layang please..

 

 
Korang boleh datang kat sini..Macam-macam aktiviti sebenarnya korang boleh buat kat sini..Anak-anak pun seronok sangat..
 
Aku plak balik dari sini terus migraine..Sampai ke hari nih..Terkejut tengok layang - layang kot..
 
Pada yang dah sampai kampong tuh seronoklah ye..Aku hari ni keje..Huwaaa..:(

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...