Friday, October 4, 2013

Jalan-Jalan Cari Makan @ Modern Western Cuisine Restaurant, Putra Perdana Puchong


Assalamualaikum semua..

Petang semalam Zamri call tanya aku free tak malam..Untuk awak saya selalu free..hehe~

Dia ajak makan kat luar..Dapat projek lettew..Zamri suruh cari tempat..Dia teringin nak makan steak..Nak pergi area KL time tu memang hazablah..Zamri ajak pergi Murni, USJ tapi terkenangkan anak dara tu nak sekolah esoknya maka cancel pergi Murni..

So, aku google western area Puchong nih..Paling dekat Putra Perdana memang dekatlah dengan rumah kami..Tak tahu plak kat situ ada western restaurant..Kesian kami..

Zamri kata google terus terjah..Kata misi jalan-jalan cari makan kan..^_^

Kedai dia cantik..Suka sangat..Rupanya kat sini Jalan2 cari makan TV3 dah terjah..

Kedai dia guna konsep putih semua..


Aku suka makan pasta..Zamri suka makan stik..Memang kena lah dengan restaurant nih..Yang ni spagethi seafood marinara..Penuh seafood dalam tuh..Sedap..Kena dengan selera aku..

Zamri punya mix grill..Semua ada lamb, chicken pun ada..Senang boleh rasa semua..Sedap juga..

FYI, kanak-kanak makan free..Ada menu pasta untuk kanak-kanak..Adik ambil spagethi bolognese..2 kali tambah..Refill pun free ye..

Kakak tekak dia nak makan sup sahaja..Kami order mushroom soup untuk kakak..Itupun dia kata dah kenyang sangat..

So, sesapa nak terjah di persilakan sangat..Harga berpatutan..Tak mahal sangat..Sedap pun sedap..Aku bagi alamat ye..

Modern Western Cuisine
Asian Fusion Restaurant
Jalan Putra Perdana 5c/1
Taman Putra Perdana, Puchong

Cuba jangan tak cuba..;p

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...