Wednesday, October 2, 2013

Mak & Abah


Assalamualaikum semua..


Tengok instagram Yana Samsudin dia ada share gambar nih..Bila tengok gambar ni automatik ingat dekat mak abah..Abah aku macam ni lah..Semua mak aku buat..

Bila dah besar ni pun kalau kami lambat siap memang dia akan bebel macam mak nenek..Tapi kitorang dah lali..Kitorang buat dek jer..haha~Kadang-kadang benda macam ni membuat kita akan terkenangkan diorang..Tiba-tiba aku rasa rindu sangat dengan diorang..

Dah lama pun aku tak balik..Sejak-sejak nak exam ni lagilah..Zamri pun makin banyak kerja..Tahu jelah dah buat business sendiri nih..

Rindu sangat kat mereka..:(

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...