Thursday, October 3, 2013

Tidur Lebih Lena..;p


Assalamualaikum semua..

Korang ingat lagi tak entry yang ni..Baju Raya hatta dolmat..Diikutkan aku nak beli design yang tu tapi aku beli design lain..Zamri yang pilih tapi hati ni tetap berkenan baju merah tuh..

kelmarin kat ig hatta dolmat beritahu baju rekaan dia kat zalora dapat potongan 50%..Time tu jugak aku bukak website zalora..Cari baju merah ni dan kebetulan ada lagi..Terus order kau..Lepas tu aku teringat Zamri ada dapat kupon dari Zalora sebanyak 20%..Aku guna terus kupon tu..

Harga aku dapat tak sampai RM150 pun..Berbaloi-baloi kot..

Semalam tengahari dah sampai..Malam tadi tidur lena terus..Dah dapat baju lepas tu menang giveaway lagi..Mahu tak senyum sampai ke malam..;p


Aku pakai baju ni time raya haji..Tak sabar lettew nak tengok aku pakai..Yang beli ni apatah lagi..

Tapikan korang yang aku musykil kenapa Zamri selalu dapat discount dari Zalora walhal dia tak pernah beli dari Zalora..Aku jangan cakap lah..Berkali-kali dah beli tapi tak dapat pun macam tuh..

Tak kisahlah janji aku boleh guna..Bagilah lagi ye Zalora..;p

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...