Wednesday, January 30, 2013

Kempen Touch N Go & SmartTag


Assalamualaikum semua..

Aku baru balik..Penat hadapi jem..:(

Tapi aku bersyukur sangat aku ada touch n go & smart tag..Kuranglah masa aku nak beratur kat tol2..


Aku jenis tak sabar diatas jalan raya..Lagi2 orang yang bawak lembab tapi duduk lane kanan sekali, tukar lorong x bagi signal, bagi signal nak tukar lorong tapi terus masuk, potong barisan kat tol..Memang bikin aku panaslah..

Paling panas dan buat aku sakit hati potong barisan kat tol..Penat2 kita ikut barisan ada pulak manusia hati busuk & jual ikan potong barisan kat depan plak tu..Aku rasa mesti korang ada rasa macam tukan..

Sebab tu aku beli touch n go..At least aku boleh jimat masa..Bagi aku kalo boleh bila drive tu nak cepat sampai jer..Tak nak lama2 dalam kereta..Masa itu emas..Macam2 boleh buat..Kat tempat lain dah jem maka kita dapat elakkan jem kat tol..Kan dah jimat masa..Ye dak..Lagi satu kurang stress mengadap manusia busuk hati tu..

Kalau korang ada duit lebih belilah smart tag..Kadang2 aku tengok kat lane touch n go pun jem jugak..Tu yang aku decide nak beli smart tag..Kadang2 diorang ada buat promotion beli smart tag..Harga tak sampai RM100 pun..Lagi2 time perayaan..Mesti ada promo diorang buat..

Sekarang ni rasanya setiap kali aku lalu kat mana2 tol mesti lane tunai jem teruk sangat..Ni yang aku nak kempen belilah touch n go ye..

Tonjours Skin Collagen Dust

 
Assalamualaikum semua..
 
 
Gambar ambil kat pakcik google..
 
Baru beli dari Kak Nani..Punyalah lama baru nak beli..Asyik baca je kat blog Kak Nani..Baru nak try..Itupun setelah tengok kawan uitm aku..Tanya dia pakai apa sebab kulit dia cantik sangat..Terus dia cakap pasal collagen dust ni..
 
Bila kita tengok testimonial live ni baru teruja nak try..;p
 
Baru sampai semalam..Pagi tadi dah try campur dengan jus oren..FYI, collagen ni dalam bentuk powder..Kacau2 lepas tu aku tinggal siapkan diri sendiri & kakak..
 
Tak rasa apa pun..Rasa jus oren je..Ni yang aku suka..Tak delah kena telan macam collagen tulen yang kena rebus tu..Memang aku tak minum..
 
Lepas ni aku akan update selepas 2 minggu ye..Kulit aku memang tengah bermasalah..Berjerawat sana sini sebab tak sesuai pakai cosmoderm..Parut pun banyak..Confirm aku akan update kalau kulit aku cantik mulus macam kak nani dan hanis zalikha..hehe~

Kalau nak beli bolehlah terjah blog diorang ye..Harga dalam RM170 sekali dengan postage..Tak cuba tak tahu..Ye dak..

Thursday, January 24, 2013

Lagu Baru Ana Raffali - Jauh Ke Syurga - HD


Assalamualaikum semua...


Suka..Lagu ni macam satu doa..Lagu ni lagu baru dari Ana Raffali..^_^

Salam Maulidurrasul 1434H


Assalamualaikum semua..


Selamat menyambut maulidurrasul dan selamat bercuti..;p

Saturday, January 19, 2013

Busy


Assalamualaikum semua..

Sorry minggu ni tak sempat nak update langsung..Minggu ni tersangatlah busy..Macam2 kena buat bila anak dah sekolah ni..Baru aku faham macam mana mak aku alami..Anak dahlah ramai..Macam2 perangai plak tu..Baru 2 anak aku dah bebel ye..

Lagipun aku kerja..Kerja pun berlambak kat ofis..Tak boleh balik lambat..Kat rumah kerja melambak2 nak kena buat..Masa 8 jam harus gunakan dengan bijak..cewah..

Alhamdulillah aku dapat suami yang sangat2 memahami dan ringan tulang nak membantu aku..Mana yang aku tak sempat buat dia akan buat..Thanks sayang..Tetiba rasa bersyukur sangat..;p

Banyak sangat entry nak buat tapi tak sempat kot..Mungkin next week..Weekend ni tak rehat langsung..Hari Sabtu satu hari jaga booth di Autofest 2013..Tema #savegaza..Company aku invite Islamic Relief Malaysia share booth..Diorang langsung tak perlu bayar apa-apa..Jual barang sahaja dan segala keuntungan akan diberi pada tabung gaza..

Korang kalo ada barang2 yang tak pakai tapi cantik lagi apa kata donate jer kat Islamic Relief ni..Diorang akan jual dan duit tu akan didermakan pada gaza..Aku pulak boleh shopping sambil menderma..;p

Hari ahad ada kelas plak..Tadi baru dapat tengok i-class..Kot2 ada assignment..Esok nak kelas baru nak tengokkan..Busy sangat..Nak on komputer pun tak ada masa..Macam mana tu??

See uols next entry..Aku nak tidur..Nak rehat..Kaki dah sakit ni..Asyik berdiri jer..

Sunday, January 13, 2013

Malas


Assalamualaikum semua..

Tengah malas sangat..Nak buat apa2 pun malas..

Kalo ajak shopping aku rajin..^_^

Wednesday, January 9, 2013

Adik Di Genius Aulad


Assalamualaikum semua..

Hari Isnin adik baru masuk genius aulad..Genius aulad dia memang lambat sikit..Kami sampai awal..Adik sangat excited waktu ni..Dia explore semua tempat kat sini..

Mak ayah pun ramai waktu ni..Yelah first day di Genius Aulad..Adik dapat uniform pagi tu..Tunggu2 diorang call tak call pun..Kami pergi terjah..Lagi satu call diorang ni tak pernahnya nak angkat..Sakit jiwa betul..Diorang bagi satu uniform sahaja sebab terhad..Tak kisahlah janji ada..

 Tengoklah adik..Sangat gembira waktu ni..

 Dia siap suruh mama ambil gambar lagi..


 Dia suruh papa plak sebab tu pandang sana..

Lepas tu pukul 1.30ptg aku hantar dia kat kelas..Waktu nilah drama start..Drama nangis..Dia pegang aku je..Zamri kata buat tak tahu je..Jiwa mak2 mana boleh biarkan je..Pujuk dia kejap..Ok tapi air mata masih menitis2 lagi..

At last, teacher suruh aku balik..Dia kata adik akan ok bila aku pergi..Memang betul tapi siapa sampai hatikan..Aku balik jugak time ni..

Bila balik adik sangat gembira..Dia kata sekolah best..Macam2lah..Dia kata tak akan nangis tapi hari kedua aku hantar still jugak nangis..Tapi aku balik je..Sebab teacher dia cakap aku balik dia ok..

Hari ni for the first time dia kena naik van..Aku sekodeng dari jauh jer..Aku tengok dia ok je..Tak tahulah..Balik nanti baru boleh dengar cerita dari mulut dia..

Oklah korang..Aku nak pergi sekodeng adik balik naik van plak..;p

Wordless Wednesday - Kad Diskaun Siswa


Assalamualaikum semua..


Aku ada..Ko ada?

*gelak jahat*

Tuesday, January 8, 2013

Peneman Setia


Assalamualaikum semua..


Minggu ni aku cuti lagi..Hari khamis baru masuk kerja..Nak monitor kakak dengan adik..Supaya hati ini tenang bila kerja nanti..Tak adalah aku susah hati nanti..

Tak kisah dengan cuti pun..Cuti aku tak banyak tapi apalah sangat dengan cuti tu berbanding dengan anakkan..Bagi aku anak tiada tandingannya..

Sepanjang cuti ni macam2 perkara aku nak selesaikan..Adiklah jadi peneman setia aku sepanjang aku cuti ni dan kemana-mana nak ikut jer..Esok baru aku hantar taska..Esok kena intai dari jauhlah..^_^

Dinner Malam Minggu @ Restoran USJ Murni Discovery


Assalamualaikum semua..

Aktiviti malam minggu kami macam biasa jer..Zamri ajak pergi KLCC..Sebenarnya aku malas sangat nak pergi sebab hari Ahad aku ada kelas..Isteri mithali harus dengar kata suamikan..So, pergilah..

 Kami kat luar jer..Itu syarat aku kalo nak pergi KLCC..Malaslah nak jalan kat dalam tuh..Mesti berjam2 punya..Abaikan mata adik sebab guna hp cokia memang macam ni..

Lepas tu rasa perut lapar..Ajak Zamri makan..Cadangan nak makan ringan2 jer..Zamri ajak makan kat Restoran USJ Murni Discovery..

Mak ok jer..^_^

 Suka makan kat sini..Harga berpatutan lepas tu makanannya banyak kot..Pinggan mee tu Zamri makan..Tak sempat ambil gambar dia dah makan..Gambar mee goreng jer pun..Tak herankan korang..

 Kanan air aku ''kedondong plum''..Sedap sangat..Zamri air teh o ais limau..Cawan dia memang special..

Kedai dia sangat ramai..Lagi2 malam tu ada game bola atm lawan kelantan tak silap haku..Memang ramailah..

 Aku order ni..Spagethi carbonara..Fefeeling orang putih..Sedap dan banyak..Pengsan aku nak habiskan..

Lepas makan mee goreng Zamri order Lamb Chop Sizzling pulak..Dalam hati aku ada bela apa??Kata nak diet..Dia kata teringin nak makan..FYI, semua ni habis tau..Sedap memang sedap..

Waktu ni kakak dengan adik tak boleh bukak mata langsung..Itu yang tak ada gambar langsung..Aku pangku adik habis aku punya jeans kena air liur basi..

Balik je masing2 terbongkang tidur kekenyangan sangat..^_^

Kakak Di kafa


Assalamualaikum semua..

Sorry lambat update pasal ni..Dah seminggu lebih sekolah baru nak update..Kakak sekolah agama di sekolah kafa integrasi al-iman..Alhamdulillah semua berjalan lancar..Ada kawan aku tak dapat tempat kat sini..Katanya penuh..Lagipun kami register kakak dalam bulan 10 tak silap haku..Memang takut tempat tak ada tapi sekolah tu kata diorang pun baru buka untuk pendaftaran..Lega sangat waktu tu..

Kawan aku tu dia tanya dalam bulan 12 memang tak dapatlah..Dia merayu..Tak tahulah dapat ke idak..

Kakak sesi petang..Tahun depan baru dia sesi pagi..Dia ok je waktu ni..Kebetulan kawan dia satu kelas kebangsaan sama kelas dengan dia..Lagilah okkan..

Tengoklah muka dia..Ceria jer..Selalu kalo ambil gambar masam sahaja..Zamri kalo ambil gambar mesti gaya macam tu sebab nak tunjuk tangan yang tough kononnya..Bininya crop jer..haha~

Pencahayaan terlebih maklumlah sekolah agamakan..;p

Sekarang ni makanan ngan minuman kat kantin sangatlah mahal yek..Air pun seringgit..Zaman aku air 20 sen jer..

First day kakak kat kafa kami tunggu sampai balik..Malas nak patah balik..Lagipun waktu tu hujan lebat sangat..Dia balik dalam 5.30ptg..Zamri akan ambil kakak..Rutin dia tiap2 hari..Sebab office dia dekat jer..Nak tunggu aku dekat pukul 7 baru balik..Mahu meraung budak tu..

Oklah korang..Nak bagi makan kat adik plak..Hari ni aku cuti..Sempena adik baru masuk semalam..Hari ni aku masih hantar lagi..Esok baru dia naik van..

Saturday, January 5, 2013

Daiso Charcoal Face Mask & Daiso Nose Pack


Assalamualaikum semua..

Aku ni rajin merayap ke blog orang..Suka baca orang punya penulisan..Dari penulisan kita boleh menilai orang..Tup2 ada satu blog ni share pasal daiso charcoal face mask yang warna hitam ni..


Tak ingat blog mana..Kalau tak aku dah bagi link..;p

Dia kata produk ni bagus..Harga murah plak tu RM5..Semua barang kat dalam kedai ni semuanya RM5..Terus ajak Zamri pergi..Bukan mask jer aku beli macam2 barang aku beli..Maklumlah lima hinggit jer..Nose pack pun aku beli gak..Sajer nak try..

Aku dah try 2 kali..Memang best sebab dia tarik aku punya whitehead dengan blackhead..Dengan bulu2 kat muka ni dia tarik tau..Rasa bersih jer muka lepas tu..Siapa tak percaya boleh try sebab kalau kau tak suka pun rasa tak ralat sangat..Lima hinggit jer harganya..

Aku tak ada gambar lepas tarik tu sebab aku jenis penggeli sikit..Terus buang..Tapi aku rekomen sangat korang beli..Berbaloi2..^_^

Update:

Sorry lupa nak beritahu beli kata mana..Aku beli kat Daiso Japan..Kat bawah ni branch ioi mall punya..Aku dengan ioi mall tak dapat dipisahkan..Tempat lain pun ada..Korang google jer..Tak silap aku ada juga orang jual online tapi mahal sikitlah..Better pergi kedai Daiso ni..



Friday, January 4, 2013

Salam Jumaat..^_^

 
Assalamualaikum semua..
 
Alhamdulillah kita semua masih bernyawa lagi..;p
 
Sekejap je dah Jumaatkan..
 
Hari ni kakak ok..Bangun dia nak nangis tapi kena peluk2 dulu baru mood dia akan ok..Kalo papa dia kejutkan memang dia akan nangis..Dia sangat excited nak pergi sekolah..Start semalam juga dia dah naik van dan kena siap sendiri pergi ke kafa..Aku tanya Zamri dia pakai tudung ok tak..Zamri kata bila ambil dari kafa semalam anak tudung dah dekat nak kat mata..Haduyai..
 
Rupanya dia tak ikat rambut..Dia kata tak reti..Mungkin dia malu nak mintak tolong ikatkan rambut sebab selama ni mama dia yang ikatkan..Aku dah mesej dengan cikgu taska dia mintak tolong ikatkan rambut dia..Tengok jelah hari ni pula..
 
Hari ni pula adik request mintak hantar ke taska..Mungkin kakak dah cerita best..Adik dia pun excitedlah nak duduk taska..Senang kerja mama dengan papa kalau macam ni..^_^
 
Hari Jumaat biasa dengan tazkirah..So, hari nak cerita pasal adab angkat telefon dan letak telefon..Kalau angkat tu biarlah beradab sikit..Lagi2 kalau minta tolong orang..Kitakan orang melayu memang terkenal dengan adab sopan santun..Lagi aku tak boleh terima hempas telefon bila nak letak..Tak perlu kot buat macam tu..Menunjukkan yang kau memang kurang ajar..
 
Moralnya, belajarlah beradab jawab telefon dan letak telefon..

Thursday, January 3, 2013

Ternak lemak di Bubba Gump Shrimp

 
Assalamualaikum semua..
 
 
Last week sebelum aku cuti kami pergi makan kat bubba gump..Kami pergi dekat Citta Mall..Dekat ngan ofis..Kat sini yang bestnya adalah udang dia..
 
Memang sedap..Cuma menu yang aku ambil rupanya ikan talapia..Patut macam susah je aku nak telan..Ikan lain aku makan kecuali talapia..Boleh makan tapi susah sikit tekak ni nak terima..
 
Harga dia agak mahal..Standardlah kedai macam nikan..Bagi aku tax dia terlalu mahal..Hampir Rm30 kot tax sahaja..Boleh try and kalau boleh share jer menu tu..Takkan habisnya kalau sorang makan satu menu..Better share..Kalau tak membazir..
 
Pergilah try..Tak try tak tahukan..;p

Induction Day Genius Aulad

 
Assalamualaikum semua..
 
Cuti tahun baru tu adik ada induction day kat Genius Aulad..Kitorang punyalah kelam kabut nak pergi..Adik sesi petang..Dari pukul 1.30 petang sampai 4.30 petang..
 
Kitorang terawal sampai..Dalam pukul 1 sampai..So, kami merayaplah pergi tengok perabot..Jalan2 kat situ ada My Mydin..Terus shopping barang dapur jawabnya..;p
 
Curi dari google gambar ni..Kat sinilah adik akan sekolah..
 
Bila dah 1.30 petang terus naik atas sebab kelas untuk 6 tahun kat atas..Yuran kami dah settle lama..Datang cuma nak ambil uniform, id card dengan message book..Dapat jumpa dengan teacher Aisyah yang akan ajar adik..Adik suka sangat dengan dia..Tengok dia ok jer..
 
Tak boleh tengok kelas pun sebab tengah renovation..Minggu depan siaplah..Adik start sekolah pada 7/1/13..Sekarang ni dia duduk ngan papa dia..Papa dia cuti seminggu..Nak hantar taska papa dia kata buat teman..Terpulanglah..
 
 
Lepas dapat semua tu kitorang dah boleh balik..Lagipun uniform tak dapat lagi..Saiz S habis dah..InsyaAllah dalam minggu ni dapatlah..Tunggu call jer..
 
Minggu depan kita tengoklah ye..Adik masih cool lagi atau tak..

Wednesday, January 2, 2013

My Sister Convocation..^_^


Assalamualaikum semua..

Dah basi juga tapi still jugak nak cerita..hehe~

Aku yang belajar dulu tapi kakak aku yang konvo dulu..Mak aku pun tanya bila nak konvo..Sentap sekejap..Mana taknya aku belajar kat uitm ambil masa 4 tahun nak habiskan..Ini pun aku tambah sem sebab aku ambil subjek sikit2..Tak pe biar slow2 janji nanti habis juga..Sedapkan hati..:(

Kakak aku belajar kat kolej swasta..Belajar diploma executive pengurusan perniagaan..Ambil masa setahun jer..Bayar memang mahallah..Namanya pun swastakan..Konvo ni buat kat PICC, Putrajaya..

Aku datang lambat..Abang ipar datang jemput sebab kakak aku tak sempat nak bagi kad jemputan..Dahlah kitorang pakai tak formal waktu ni tapi disebabkan kitorang masuk dah lewat diorang pun tak tercakap..Sepatutnya anak-anak tak boleh masuk..Tapi ada aku kisah..Lagipun tempat banyak kosong kot..

Bila ada dalam dewan tu tengok orang konvo terus sayu jer hati ni..Tak tahulah turn aku bila..Lagi2 bila fikirkan pengorbanan Zamri melayan aku dengan sabar selama aku belajar..Yuran pun dia yang support..Bila fikir rasa sebak jer..Zamri kata dia tak sabar nak tunggu aku konvo..Dia kata hadiah paling mahal yang jual kat situ dia akan belikan..Dia nak aku rasa hari konvo tu hari yang paling istimewa untuk aku..Lagilah aku sebak..

Ehh ni konvo kakak aku sibuk plak cerita pasal aku ye..Majlis tamat kami kena tunggu kakak aku kat luar..Diorang sibuk nak bergambar..Bukan selalukan dapat bergambar..Lagi2 konvo..;p

Anak kakak aku yang sulung..Dia sibuk pegang bunga..Kalau boleh dia yang nak bagi bondanya..

 Tak semua adik beradik aku yang ada..Janji mak abah wajib ada..

 Si adik monyok jer sebab kena marah dengan Zamri..Kat rumah kita suruh makan dia tak nak makan..Bila sampai sini sibuk lapar2..

 Ada orang kata muka kakak aku macam Marsha Londoh versi pakai tudung..Tengoklah adik dia pun lawa apa..Adik dia macam Marsha londeh..haha~

 The complete family kakak aku tapi si adik buat perangai plak masa ni..Tak nak pandang kamera..

 Mak abah pakai formal..Aku ngan Zamri jer pakai tak formal..Mana kitorang tahu nak masuk dewan..Tak jangka pun boleh masuk dewan..

Lepas ni kakak aku nak sambung degree plak..Aku ni diploma pun tak lepas2..Lagipun kitorang nak buktikan pada orang yang selalu pandang hina kat family kitorang..Tak sudah2 pandang hina sampai sekarang..Diorang ingat kitorang diam kitorang tak kisah..Buat apa nak cari gaduhkan..Kitorang balas dengan cara macam ni..Kejayaan yang kami bawa..Baru terbeliak sikit mata tu..

*Senyum bangga*

Ko ada??

Hari Orientasi Kakak


Assalamualaikum semua..

Semalam 31/01/12 adalah orientasi untuk kakak..Macam2 perasaan yang aku rasa..Al-maklumlah ini pengalaman pertama aku..Excited pun iya jugak..Takut kakak menangis pun iya jugak sebab pagi tu nak kejutkan dia dah nangis tersedu2..Nasib baik dah pakai baju semua dia ok tapi muka tu still tak gembira..

Sebelum keluar aku suruh dia sarapan juga..Buatkan dia susu dan roti bakar..


Kakak yang dah ready..Tengoklah muka dia..Muram jer..


Alhamdulillah, bila sampai mood dia ok jer..Bila suruh beratur dia ok..Mula2 aku suruh kakak beratur kat mana2 jer sebab tak tahu kelas mana lagi..Letak kat notice board..Lepas tu tulis kecil2..Memang aku tak nampaklah..Dah tu kena berebut-rebut dengan orang nak tengok..Last2 Zamri yang pergi tengok..Dengan badan dia macam tu siapa berani tolakkan..Lainlah macam aku..

Rupanya aku suruh dia beratur memang tepat tu kelas kakak..1 Delima..Patutlah aku cari tak jumpa sebab diorang eja salah nama kakak..Sepatutnya Nur diorang buat Nor..

Lepas kakak beratur guru memasing bawa ke kelas masing2..Ada ujian penilaian katanya..Mak bapak kena duduk kat dewan.. 

Lepas tu terpaksa tadah telinga dengar guru besar, guru penolong kanan dan guru penolong kanan sesi petang berucap plak..Nasib baik tak semua cikgu berucap..Bagi aku tak perlu kot  nak berucap panjang lebar dan benda yang nak disampaikan sama sahaja..Cukuplah guru besar jer yang berucap..Semua orang macam dah tak dengar sangat apa yang diucapkan..

Kebetulan pulak koperasi buka..Memang semua tuju kat situlah..Aku ngan Zamri pergi kantin lagi baik..Kitorang makan2 minum2 pun tak habis lagi..Hadoyai..

Zamri ajak pergi tengok kakak..Dia dengan adik jer pergi sebab aku takut tertinggal maklumat..


 Kakak tengah mewarna..Kakak memang pandai mewarna..Dari kecil lagi aku dah kenalkan dengan buku warna dan pencil colour..Kakak cool jer..Mamanya yang over..Alhamdulillah dia tak nangis pun..;p

Zamri beratur untuk pembayaran yuran..Aku malas nak beratur..Lepak dengan kakak..Adik pun sibuk nak duduk situ..Dia tak sabar jugak nak sekolah..Next week baru dia sekolah..

Sementara tunggu Zamri bayar yuran aku pun pergilah ambil buku teks kakak..Sekali aku tengok dekat koperasi beratur panjang bukan main lagi..Tunggu Zamri habis bayar yuran baru nak pergi..Aku rasa dekat 2 jam nak tunggu turn beli buku rampaian kat koperasi..Kesian kat Zamri beratur..Aku ngan anak2 tunggu kat kantin jer..


At last, settle jugak..Cuma lencana tak dapat nak beli sebab habis..Pelik aku macam mana boleh habis..Esok akan pergi balik tanya..Tak tahulah plak esok macam mana kakak disekolah kafa..Tak ada orientasi pun..

Nanti aku update pasal adik punya induction day plak ye..

Tuesday, January 1, 2013

Training..^_^


Assalamualaikum semua..

Cerita ni dah basi tapi nak cerita juga..Kalau tak suka silalah tekan buka pangkah kat atas tu..Aku pun tak fahamlah sesetengah orang ni kalau tak suka janganlah tengok dan komen..Macam aku kalau aku tak suka aku tak tengoklah..Buat apa tengok kalau sakit hatikan..

Melalut plak aku..Berbalik pada tajuk..Aku ada attend training..2 hari..Training hours aku dah terlebih tahun ni..Alhamdulillah..;p

Training ni aku rasa paling best kot aku pernah attend sebabnya bercampur dengan company lain..Pernah juga aku attend training dengan company lain tapi tak best macam yang ni..

Ada dari proton, pos, polis bantuan, drb-hicom dan dari hicom apa aku tak ingatlah..Training ni banyak buat kerja group..Dan wajib buat presentation..Waktu presentation tulah dapat tengok bakat masing2..

Yang attend training ni bukan dari golongan management..Dan membuat aku kagum juga bila diorang buat presentation..Bos2 sekalian silalah buka mata ye..Termasuklah aku.. *cough2*

Mungkin aku dah biasa buat presentation kat kelas..Malu tu memanglah malu tapi bila dah ada kat depan tu hilanglah malu..Cerita banyak2 pun tak guna..Jom layan gambar..Gambar aku ambil dari Facebook Comfori..

Fefeeling macam vip jap..haha~

 Suka gambar ni..Bebas..^_^

Last assignment aku kena jadi CEO dan kena chair meeting..Aku pilih secretary lelaki..Gatal kau jar..Biasanya bila CEO lelaki mesti nak secretary perempuan so aku sebaliknya..

 Sebenarnya second day aku training aku dapat MC sebab sakit kepala sangat..Tapi disebabkan company aku dah bayar mahal..Rasa macam rugi so tunggulah sampai habis baru balik..

Last sekali gambar kami gedik..Dan ini atas request diorang jugak tau..Kitorangkan retis..haha~

*muntah hijau*

Hai 2013


Assalamualaikum semua..

Bye2 2012..Welcome 2013..hehe~

Selamat tahun baru semua dan selamat bercuti..Semoga tahun ni lebih baik dari tahun lepas..Azam korang apa untuk tahun ni?

Azam aku tahun ni macam-macam nak perbaiki..;p

Kejap lagi nak pergi Genius Aulad pula..Ada orientasi untuk adik plak..Nanti aku update ye pasal orientasi adik dengan kakak..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...