Monday, May 19, 2014

Yoga Session with WhisperMy


Assalamualaikum semua..

Dapat invitation dari churpchurp untuk join yoga session..Untuk pertama kalinya aku terima invitation..Banyak sesi sebenarnya..Aku pilih 10/05/14 hari tuh..

Nak sampai ke Myoga, Plaza Damas ni sebenarnya aku sesat..Aku guna GPS since Zamri tak pergi..Aku pergi dengan adik aku..Dialah peneman aku hari tu..GPS tunjuk kearah Myoga kat MidValley..Aku tak tahu rupanya Myoga ni banyak cawangan..

So, call pic churpchurp diorang bagi direction untuk cari Hartamas Shopping Centre..Jumpa tapi aku lambat sikit..Dahlah first time pergi event macam ni aku pulak lambat ye..Jangan serik panggil aku udah lerr..

Bila dah masuk kelas ramai lagi lambat rupanya..Lega sikit..

Cerita banyak-banyak tak guna silalah scroll di bawah tengok gambar aku beryoga ye..






Bagi aku pose yang ni paling mencabar nak buat..




Korang jangan ingat buat yoga ni tak berpeluh..Berpeluh jugak tau..


Fokus jangan tak fokus..


Perasan tak sebelah aku adalah Shazwani blogger famous jugalah..Aku selalu baca blog dia dan tengok ig dia..Dia tak sombong..Aku senyum dia senyum balik..Cuma tak sempat nak bergambar berdua dengan dia sebab dia nampak macam nak cepat je..


Penuh barang whisper dalam goodie bag yang aku dapat..Jangan jeles wokeh..Thanks to #WhisperMy and churpchurp for the yoga session..

1 comment:

Cempaka melati said...

Best buat Yoka ni. Lepas habis sessi badan rasa segar. Boleh hilangkan sakit sakit badan.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...