Sunday, February 8, 2015

Semangat Lepas Tu Down

Assalamualaikum semua..

Tak tahu lah ada lagi ke orang baca blog aku nih..^_^

Sekian lama tak update kat sini..Tadi boleh lupa macam mana nak sign in kat blogger.com ni haa..Lawak betul..

Aku google je..haha

Tadi punya semangat nak cerita macam2 tapi bila tengok template blog jadi down..Bosan kot..Konon nak buat sendiri dah tak ingat..So, ingat nak upah orang buat je..Mana der orang pakai blackberry lagi..Paling standard pakai OPPO..;)

Sesapa nak tolong buatkan bagitaulah aku ye..Aku bayar bukan free wokeh..

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...